Onze communicant

Kinderen worden groot. Zaterdagavond deed Arne zijn plechtige communie en zondag was het natuurlijk feest. Net zoals half Vlaanderen stonden we bij de barbecue.

Communie Arne

Qua outfit wilde ik op dezelfde manier werken als vorig jaar. Had zelfs een heel kleurpalet in gedachten: Felgele broek, grijs t-shirt, zwarte cardigan. Ware het niet dat de gele broek uiteindelijk toch niet zo goed leek te passen (tja, onze zoon spendeert liefst zo weinig mogelijk tijd in een pashokje), het grijs t-shirt wat lang uitviel en een zwarte cardigan voor teens gewoon onvindbaar leek.

Moeder was de stress beu. Plan B dan maar … op nog geen half uur tijd vonden we hier een outfit waar zowel moeder als zoon zich in konden vinden (vader stond erbij en keek ernaar).

Arne Communie

Jawel, deze gast wordt groot. Met dank aan de fotografe voor de prachtige foto’s (ik zal maar meteen vertellen dat die foto’s genomen zijn bij sneeuw en regen. De warme chocomelk achteraf was meer dan welkom).

Zondag werd er gefeest en deze quote van een super vriendin zegt alles: “Je krijgt het weer dat je verdient zegt ons oma altijd – en jullie verdienen deze mooie dag.”

Arne Communie

In een volgende post mogen jullie nog iets verwachten over de geweldige tafeldecoratie die ik uit mijn mouw schudde en wie mijn outfit wil bewonderen: please raise your hands!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als , . Bookmark de permalink.

12 zegjes gedaan op Onze communicant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *