Pay it forward

Lang geleden gaf ik me op voor een PIF cadeautje bij Vixi. Voorwaarde? Drie anderen een PIF cadeautje bezorgen.
Vandaag kreeg Mijnboys -schromelijk laat- een cadeautje thuis bezorgd.

Ik gaf haar het boekje “Zoons, handleiding voor moeders”. ‘t Is niet niks, zo mama zijn van een bende gasten en dan te moeten lezen dat iedere zoon het leven van een moeder verkort met 34 weken (‘t onderzoek stamt wel uit Lapland en bestrijkt de periode van 1640 tot 1870. Oef!) Het onderwerp schoonmoederschap wordt zelfs al aangehaald. Er staat ons nog één en ander te wachten. Een leuk boekje en tof gelay-out.

Zoons, handleiding voor moeders

Dan was er nog de tekst uit mijn ‘Eentje om in te kaderen’ blogpost van lang geleden, ik goot die in een mooie lay-out en zorgde vanzelfsprekend ook voor een passend kadertje.

How to really love a child.

Eigenlijk was ik van plan nog twee andere mensen een pleziertje te doen met een verrassing, maar wat denken jullie ervan als ik jullie allen gewoon laat meegenieten? Daarom vinden jullie hier een PDF die jullie kunnen downloaden, printen en op een opvallend plaatsje in de keuken hangen. Voor het kadertje moeten jullie wel zelf zorgen. Veel plezier ermee!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als , , . Bookmark de permalink.

13 zegjes gedaan op Pay it forward

  1. Pingback: secret santa: the end « fie vertelt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *