De tafeldecoratie

Een feestje daar hoort een mooi gedekte tafel bij. En natuurlijk wilde ik origineel uit de hoek komen. Wie niet?
Een paar maanden geleden werd ik gecontacteerd door Veerle Dobbelaere. Ze runt samen met vriendin Karen ‘Clodette le shop’ (voorheen Wit+goed) in de Antwerpse Volksstraat en brengt een mooie collectie schorten, tafelkleden, servietten, placemats en postkaartjes op de markt: Clodette genaamd.
Of ik niet geïnteresseerd was in een paar producten uit haar collectie in ruil voor een beetje aandacht op mijn blog? Mijn oog viel -met een feest in het achterhoofd- op deze mooie servetten en servetringen. En ja, er zitten best wel wat hebbedingen in hun collectie.

De kleur was gezet: rood, wit en zwart.
Een gewone tafelloper vond ik wat gewoontjes en toen ik de papiertjes die de bakker onder zijn taarten steekt zag en ging er een lampje branden. Ik kocht een paar verschillende formaten van die taartranden en zwart tafelpapier. Zondagmorgen gingen we aan de slag.

Tafeldecoratie

Samen met Filip plakte ik een mooie collage taartranden op de tafel. Gelukkig stond er nog een restje spuitlijn in de kast (want daar had ik natuurlijk niet aan gedacht). De menu’s werden mee tussen de taartranden geplakt.
Een gepruts, maar het resultaat mocht er zijn. Rode en witte gerbera’s als finishing touch. Ik was in ieder geval erg tevreden. En de gasten … die hebben best gelachen met de poëzie op de servetringen.

Tafeldecoratie

Toeval of niet, eergisteren zag ik deze foto van Veerle op Instagram. Telepathie misschien?

Clodette vind je in de Volkstraat 28, 2000 Antwerpen of in één van de verkoopspunten.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als , . Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op De tafeldecoratie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *