Onze communicant

Mats communie

Onze Mats deed gisteren zijn eerste communie. Een superdagje, met een fijne zonnetje, stralende kindjes en een gezellig feestje met lekker eten en amusement.

Voor Mats zijn outfit deed ik het deze keer anders dan de vorige keer bij Arne. Niet gewoon de kinderkledingwinkel binnenstappen en kijken wat er in de communierekken hangt. Zelf op zoek gaan naar mooie dingen die passen bij Mats zijn karakter, dat was het doel.
Ik zag vorige herfst een prachtig hemdje bij een webshop die uitverkocht. Omdat ik het zo schoon vond, kocht ik het (en als het paste dan kon het dienen als communiehemd, dacht ik bij mezelf).
Februari, Mats paste het hemdje en was meteen verkocht. De zoektocht naar een passende broek en vestje kon beginnen. Ik gaf het vrij snel op om ergens in een winkel iets te vinden, en dus begon ik een online speurtocht:

  • De felrode broek vond ik bij kleertjes.com.
  • Het vestje (Dominque Ver Eecke) gingen we helemaal in Aalter kopen bij De verborgen schat. Ik had het ook online kunnen kopen maar ik wilde dat Mats het kon passen voor de maat.
  •  En toen zag ik online de schoenen van Veja. Schoenen moeten natuurlijk gepast worden en daarvoor reden we helemaal naar Aap Noot Mies in Gent. We hebben wat kilometertjes gebold.

Moeders zijn natuurlijk bevooroordeeld, maar ik vond dat hij goed uitzag, die Mats van ons. En kijk wat een fotomodelleke:

Mats communie

Voor alle duidelijkheid, de foto’s nam ik niet. Dat liet ik over aan een fijne fotografe. De fotokaartjes maakte ik wel zelf (ik liet ze wel digitaal drukken).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

22 zegjes gedaan op Onze communicant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *