ik-‘hartje’-mezelf

Bezigheidstherapie voor gestreste vrouwen, moeders en mannen die zichzelf constant wegcijferen én bezigheidstherapie voor mezelf (meer creatief bezig zijn, weet je nog?). Een beetje melig, maar dat mag.

Print de ik-hartje-mezelf prent (pdf) uit en maak er werk van! Fleur het papiertje op met je favoriete kleurtjes, stofjes of textuurtjes en hang het op een plaats waar je dagelijks meerdere malen passeert (misschien in de keuken naast deze how to really love a child prent (pdf)?) om nooit te vergeten dat alles begint bij onszelf!

Dit is wat wij er vandaag van maakten (en rechts onderaan is gemaakt op speciale aanvraag van Mats):

ik-hartje-mezelf

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als , . Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op ik-‘hartje’-mezelf

  1. Mieke zegt:

    Goed gevonden! De zonen zal ik niet kunnen overtuigen maar ik probeer zelf creatief te zijn!

  2. Veetje zegt:

    Een dank u is op z’n plaats. Je papieren-stukjes hart bracht me op ideeën deze week. Ik laat zeker meer zien in de komende dagen 🙂

  3. Pingback: Zoete kindjes » Veetje Veetje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *