Home Sweet Home

Het begon met dit en stilaan kregen hoekjes vorm. Een paar weken geleden schoot de klussende echtgenoot terug in actie (nadat hij rond was op de kamer van Nand) en kreeg het bed van Arne een hoofdeinde zodat zijn wekker en boeken een plaatsje konden krijgen en zodat de zoon ook eens zijn licht kon aandoen via een gewone schakelaar. Het plan stond al maanden (of misschien jaren) op de computer na een avondje brainstormen en beslissen over centimeters en kleurtjes. De uitvoering liet even op zich wachten, maar zeg nu zelf, het was het wachten waard, niet?

De oudste zoon is fan van Suske en Wiske, en dat bracht me 14 dagen geleden op het idee om daar iets mee te doen. Zie hier het resultaat:

Slaapkamer Arne

Staan nog op het to-do lijstje: een muur met fotobehang aan de overkant van de kamer om al dat wit te doorbreken (maar we zijn er nog niet uit welk soort foto. Ik overweeg ook iets met Suske en Wiske te doen, binnenkort hier wat inspiratie opdoen), een nieuwe dekbedovertrek (een beetje kleur mag) en een werktafel (daarvoor gaan we bij vava eens op de zolder rommelen).

Voor alle duidelijkheid: het is echt niet altijd zo netjes op die kamer!

Slaapkamer Arne

Ik las erover hier en hier. Hoe je door al het moois op internet, soms vergeet de schoonheid in je eigen huis te zien. Dus zo af en toe, hier een paar foto’s van een paar mooie hoekjes of kantjes huize vierenveertig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

9 zegjes gedaan op Home Sweet Home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *