Home sweet home

Work in progess.
Ik durf niet te zeggen hoe lang er al op de zolder gewerkt wordt, maar nu komt er eindelijk schot in de zaak. Elke vrije minuut probeert Filip verder te werken aan de extra kinderkamer annex speelkamer mét speelgoeddressing. Dat het stof ondertussen ook de rest van onze woonst in zijn macht krijgt, nemen we maar even voor lief. Hopelijk kan ik jullie binnenkort een paar afgewerkte kamers tonen, daarvoor is nog wat geduld nodig …

home sweet home

Ik las erover hier , hier en hier. Hoe je door al het moois op internet, soms vergeet de schoonheid in je eigen huis te zien. Dus zo af en toe, hier een paar foto’s van een paar mooie hoekjes of kantjes huize vierenveertig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

9 zegjes gedaan op Home sweet home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *