Home sweet home

De zolder gaat erop vooruit. Wat er een paar maand geleden nog zo uitzag, zit ondertussen in de afwerkingsfase. Er staan nog wel een aantal to-do’s op het lijstje zoals deuren schilderen, een hoofdeind maken voor Arne zijn bed, verlichting uitzoeken en een mooi fotobehang laten maken. Sommige hoekjes beginnen er al super uit te zien zoals het leeshoekje. Er is voorlopig nog wel een beetje overkill aan mooie woorden, maar ze hadden nog een plaatsje nodig en ze staan daar best mooi. En ja, ik heb me laten gaan in de Lego opbergdozen. Schoon dat ze zijn! (ter info: ik kocht ze hier).
Ik ben blij met dat handige ventje van mij want hij heeft al veel uurtjes op zolder doorgebracht.
Hoe ik goeie foto’s neem op zolder, dat moet ik nog uitzoeken. Het is er wat te donker (en ik neem niet graag foto’s met kunstlicht of flits). Anki, Ysabje, andere fotomensen, hebben jullie niet een paar goeie tips?

Home sweet home

Ik las erover hier , hier en hier. Hoe je door al het moois op internet, soms vergeet de schoonheid in je eigen huis te zien. Dus zo af en toe, hier een paar foto’s van een paar mooie hoekjes of kantjes huize vierenveertig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

21 zegjes gedaan op Home sweet home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *