Geluk x2!

Soms kan een mens echt wel dubbel geluk hebben. Een half jaar geleden stond dit boek op de stoep. Twee weken geleden had ik opnieuw geluk (of gewoon een heel goeie foto).
Dankzij één van deze foto’s (de krabvangende broers), staat er nu nog een boek van Momedia in het boekenrek. Ja kijk, ik won dit boekje, vers van de pers: Kidsproof Dagje Uit. Een fijne aanvulling op Kidsproof weekendje weg. Ik vermoed nu wel dat mijn kans om ooit nog iets te winnen bij Momedia erg klein wordt ;-). Geen nood dan zet ik de boekjes die ik leuk vind gewoon op mijn verlanglijstje voor Kerst.

Kidsproof dagje uit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Geluk x2!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *