Goesting

‘t Was bij zusjesenzo dat ik las over dit boekje: Kidsproof weekendje weg. En dat was dat, tot ik bij de boekenwinkel passeerde en ze het boekje dat ik zocht niet in voorraad hadden. Wat ze me wel toonden? Kidsproof weekendje weg in Nederland, België & Duitsland.

“Waarom niet?” dacht ik bij mezelf en ik pakte het boekje mee naar huis.
En of het een succes is? Op een week tijd is dat boekje de badkamer, de slaapkamer, de eettafel en het toilet gepasseerd want eens je begint te bladeren blijf je bladeren en krijg je bij ene blaadje nog meer goesting om te vertrekken dan bij het vorige.

Om het kort te houden, dit boekje is een leuk ding en bevat niet alleen hotelletjes en B&B’s maar ook vakantiehuisjes en campings.

Kidsproof weekendje weg

Wat dacht je van de Kraak van Van Dam, Slaapzand of In den Prince van Orangiën?
Zelfs onze bolderkar staat erin vermeld en wordt beschreven als “oer-hollandse bolderkar nieuwe stijl”. Nice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als , . Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Goesting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *