Jippie! Gewonnen!

Er stond een pakje voor de deur. Ik had toch niks besteld? Toen ik het pak van dichterbij bekeek, maakte mijn hart een klein sprongetje. “Zou ik iets gewonnen hebben?”
Omdat dit boekje me zo wist te bekoren, had ik me ingeschreven op de nieuwsbrief van Momedia. In één van de laatste nieuwsbrieven werd hun nieuwe “Hou van Holland wandelbox” voorgesteld en als je je favoriete wandelplekje in Nederland door mailde, maakte je kans op deze box.
Blijkbaar had ik geluk (of gewoon een hele goeie tip), want ik ben nu de trotse bezitter van deze “Hou van Holland box”. De boekjes zijn leuk gelay-out en beschrijven 100 stads- en 100 natuurwandelingen samen met extra logeer-, eet- of doetips. Dank je wel, Momedia! Deze boekjes gaan nog van pas komen.

Hou van Holland wandelbox

In de folder zag ik dat je momenteel (tot eind december) 5 euro korting krijgt op een paar van hun boekjes: Kidsproof weekendje weg, Met de mannen!, Het bos in!, De 250 leukste musea en 365x Leukedingendoen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als , , . Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Jippie! Gewonnen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *