Verlanglijstjes-tijd

Het is weer verlanglijstjes-tijd. De namen (voor wie een cadeautje te kopen voor Kerst) zijn getrokken en nu is het dus tijd om na te denken over dat verlanglijstje.
Voor de kinderen is het makkelijk, de grootsten hebben zich gisteren goed laten gaan met speelgoed-, playmobil- en legoboekjes in de nabijheid. Voor Nand heb ik me een beetje laten leiden door mijn eigen smaak, aangevuld door een paar Duplo spullen en een DVD van Kaatje. Deze of deze zijn ook leuk, maar dan moet je eerst een iPad hebben ;-).
En voor mij? Dat is dus het moeilijkst. Hebbedingen genoeg, maar hebbedingen onder 25 euro? Dat is wat moeilijker (ik kan toch ook niet verwachten dat bv de schoonmoeder iets moet gaan zoeken dat eigenlijk alleen online te vinden is) .

Staan voorlopig op mijn lijstje:

Heb jij je verlanglijstje al klaar?

PS. voor mijn Secret Santa: Misschien even naar deze blogpost verwijzen. Ik vermoed dat er sinds vorig jaar niet al te veel veranderd is, alleen dat “ontspannen, relaxen en rust” ergens bovenaan het lijst mogen toegevoegd worden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als , . Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Verlanglijstjes-tijd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *