Donderdag filmavond

Omdat ik vandaag alleen thuis was met drie kinderen en omdat om 18u mijn kaarsje echt al uit was, ging ik voor gemakzucht. De jongste vroeg in bed en filmavond -zo met chips en zo- voor de andere twee (en dat wordt altijd goed onthaald).

We zagen De wonderwinkel van Mr Magorium, een film met Dustin Hoffman (vooral omdat die bij Telenet welgeteld 0 euro kostte -voor niks dus-). De Hollandse dubbing was rotslecht (misschien daarom ook gratis) en dat terwijl ik denk dat de dubbing in de trailer op deze site toch wat beter is, maar Arne en Mats gingen toch wel op in het verhaal. Zelf vond ik het wel leuk om bekende speelgoedjes (zoals deze knikkerbaan of een speeldoos van Haba) in het decor te ontdekken of menen te herkennen. En de magie zorgde ook bij mij voor verwondering af en toe. Een film over afscheid nemen en zelfvertrouwen. Geen hoogvlieger, maar wel leuk om eens te zien.

Moraal van het verhaal: Als je gelooft in jezelf, dan kan je bereiken wat je wil! En da’s toch een mooie boodschap om mee te geven aan twee jonge gasten van 6 en 9, die soms met grote ogen zaten te kijken.

Mr Magorium

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Donderdag filmavond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *