Hebbeding: Puppy van Magis

Deze drie witte smurfen stonden al een poos in huis.

Daarna kwam dit knappe olifantje.

Dan volgden deze hippe konijntjes:

En toen zag ik deze puppy’s van Magis en ik was opnieuw verkocht (Kleine correctie, ik had ze lang geleden al eens gezien in een tijdschrijft en was toen al verkocht). De puppy’s zouden hier in ieder geval niet misstaan in het rijtje. Ze bestaan in drie afmeting en natuurlijk ook in wit. Misschien? Ooit? Dromen is toch fijn …

foto donodot

En voor de geïnteresseerden: geestelijke vader is Eero Aarnio. Een man die al één en ander op zijn naam staan heeft en als je z’n collectie bekijkt, zal je misschien wel de bubble chair of pastil herkennen. Die gigantische dino in z’n kantoor (zo’n kantoor wil ik ook wel) is ook wel geweldig.  Kopen? Tegenwoordig vind je alles online, dus ook de puppy’s: hier of hier of hier of …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

8 zegjes gedaan op Hebbeding: Puppy van Magis

  1. Pingback: Ik kreeg een Happy 101 Award! « Schriekstraat 44

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *