Chillen in Le Fournil in Awenne

Ik sta achter met onze verslagen. In de herfstvakantie gingen we een weekje naar de Ardennen. Het werd een rustig weekje van relaxen, lezen, wandelen, fietsen, lekker eten, Euro Space Center (op een paar uur ben je daar rond) en de Grotten van Han.

wandelen in Awenne

Onze grootste uitdaging van de week was toch wel de haard. Ons vakantiehuisje in Awenne (opnieuw een pareltje en een mooie korting als je voor een week boekt!) had namelijk nog geen (aangesloten) centrale verwarming en dat is best wennen. We zijn ondertussen volleerd “stokers” maar beseffen des te meer wat een luxe we hebben thuis.

Le Fournil - Awenne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *