Naar het Domaine De Massembre

Geen ‘Gouden Driehoek’ weekend, maar een weekendje wel met onze Landelijke Gilde waar ook onze volledige Gouden Driehoek present was.
Voor mij was het ook wel herinneringen ophalen, want 32 jaar geleden gingen we met onze lagere school op diezelfde plek op bosklassen.

De gezinskamers waren basic, maar voldoende want met een druk programma hebben we daar ook echt maar alleen geslapen.
En dat drukke programma? Een lichtjeswandeling met kampvuur achteraf, railbiken, picknicken en klimmen in Dinant, een amusante tovenaar, wandelen en een boottochtje op de Maas. Meer dan genoeg om ons twee dagen te vermaken.
Ik moet eerlijk toegeven dat zo’n weekendje ook best makkelijk is. Je schrijft je gewoon in, betaalt en zorgt ervoor dat je ingepakt raakt. Geen shopping, menu’s opstellen, getreuzel, discussies over activiteiten,… Gewoon ervoor zorgen dat je op tijd aan tafel zit, klaar staat om naar de activiteit te vertrekken, … en verder geen zorgen. Ideaal!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg. Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Naar het Domaine De Massembre

  1. Liesbeth zegt:

    Ik begrijp je twijfel, want ik blog zelf ook nauwelijks nog, maar ik tik nog steeds de naam van deze blog in als ik op zoek ben naar leuke vakantiehuisjes! Dus fijn dat je blog er nog is en dat je verder doet.
    Zij het slow blogging… Veel (reis)plezier in 2019!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *