Creepy of goede SEO?

Het internet heeft ervoor gezorgd dat de wereld onze thuis werd. En soms geeft dat verrassende resultaten.

Vorige week kreeg ik deze foto in mijn mailbox:

Ludwigslust

Wie goed kijkt, zal ons gezinnetje op de foto herkennen.

Ik vermoed dat deze foto even later moet genomen zijn door mij, met zicht op de andere kant van straat.

Ludwigslust

Hoe deze twee foto’s elkaar gevonden hebben?
De dame die de eerste foto nam, zocht na haar vakantie in Google naar Ludwigslust en stootte zo mijn vakantieverslagje van die dag. Ze realiseerde zich dat ze diezelfde dag ook in Ludwigslust was en zelfs naast ons stond te kijken naar de koperen plattegrond. Toen ze haar foto’s er nog eens bij nam, bleek dat wij op één van haar foto’s terecht gekomen waren.
Ikzelf herinner me effectief een koppel waarvan ik de dame Nederlands (met een Hollandse tongval) hoorde spreken. Ik dacht zelfs nog: “Nu zijn we zo ver van huis, de eerste mensen die we hier op vakantie passeren spreken ook Nederlands.”

“Creepy”, zei de echtgenoot. “Maf”, zeiden de zonen toen ze de foto zagen … en ik … ik dacht bij mezelf: “Het resultaat van een goede SEO.”

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op Creepy of goede SEO?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *