Flow

Go with the flow

Geen idee waaraan het ligt … of misschien toch wel. De laatste maanden begint mijn werkdag rond 8:30u en is er geen enkele moment waarop ik nog maar even aan mijn kinderen denk. Zijn ze op schoolreis, dan herinner ik me pas wanneer ik terug naar huis vertrek dat ze die dag op schoolreis zouden gaan. Geen haar op mijn hoofd dat er overdag aan denkt zich even af te vragen of alles op die schoolreis naar behoren verloopt.

Ben ik van plan om tussendoor even rap een telefoontje te plegen in verband met ik weet niet wat, gegarandeerd dat ik aan het eind van de dag besef dat ik het weer totaal vergeten ben en dat de dienst die ik wil proberen te bereiken al lang gesloten zal zijn.

Geen idee of het flow is, of gewoon teveel werk. Ik ga gewoon door en met een naderende deadline is dat maar goed ook.

Nog een klein maandje en mijn vakantie wacht. Oef!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *