Effeweg eyecandy: Ameland

Niks is plezanter dan wegdromen over mogelijke toekomstige vakantieplekjes. Schiermonnikoog was een meevaller, misschien moeten we volgend jaar nog eens een Waddeneiland aandoen? Ameland misschien?

Ik heb in ieder geval een paar stulpjes gevonden waar ik met plezier een week (of langer) wil vertoeven. Kijk even mee:

Kos Koijer Ameland

Het vakantiehuis Kos Koijer kwam ik ergens in mei tegen op het internet. Een coup-de-foudre.

Golfzang Ameland

Dat zicht op de vuurtoren, daarom alleen al zou ik in vakantiehuis Golfzang willen verblijven. Ik denk dat ik elke avond naar die lichtstralen zou zitten staren.

Roots Ameland

Een schattige buitenkant, een intrigerende binnenkant, dat is vakantiehuis Roots, met sauna.

Mooie vakantiehuizen verzamelen, het is een beetje een uit de hand gelopen hobby aan het worden. Ben jij op zoek naar een leuk vakantieplekje in België of Nederland, je kan altijd eens neuzen tussen mijn collectie op Pinterest.
Mijn verzameling is puur voor de fun, ik krijg echt geen procentje als een pin tot een boeking leidt, al zou het wel tof zijn te weten wanneer iemand de perfecte vakantieplek vond via mij. Geven jullie een seintje als dat het geval is, want echt … ik ga nooit al die mooie plekjes kunnen bezoeken. Daarom hoor ik graag wat jullie ervan vinden.

Of misschien moet ik nog wat meer vakantie regelen? Wie gaat er mee?

Meer effeweg eyecandy op blog.vierenveertig.be

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als , . Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op Effeweg eyecandy: Ameland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *