Vrijdag filmochtend

De ideale truck om tijdens een weekendje weg de vroege vogels rustig de houden? Een goeie film.

Een paar weken geleden lag er een DVD van De pinguïns van Madagascar in de bus. We bekeken hem een eerste keer toen we op Schiermonnikoog vertoefden. Het moment om alle andere elektronica aan de kant te leggen en om ons gezellig achter de kijkbuis te nestelen. We moeten dat meer doen.

Ik kon hartelijk lachen om het rolletje dat Tom Waes en klankman Pascal toebedeeld kregen (als je de trailer hierboven bekijkt kan je die mannen aan het werk zien). De zonen kenden de verschillende pinguïns bij naam en toenaam: Schipper, Kowalski en Rico.

Pinguins van Madagascar

Vorig weekend volgde een twee kijksessie, deze keer met de kinders van de bevriende koppels en stil dat het was in de living. Ik draaide me met plezier nog eens om in bed.

Ik kreeg de DVD van Pinguïns van Madagascar toegestuurd. Wat ik hier schrijf (en de lachsalvo’s) zijn mijn eigen mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *