Een lang weekend in kernwoorden

Vriendenweekend – editie 3 – Gouden Driehoek – extra lang – bosvilla (de max) – chique en ruim – 10 sterren (als dat bestaat) –  wasmachine – geweldige tuin (met bos) – dikke aanrader – Recreatiepark Terspegelt – Eersel – Nederland – Sterrenstrand (ofte een overdekt strand) – water en zand (veel zand, ook buiten) – culinair – BBQ – wandeling – dikke 9 km (ook de jonge beentjes) – Cartierheide – geocache – flinke kinders – zonder gezeur – stralende zon – picknick – fietscrossparcours (een succes) – (een beetje) rust – pannenkoeken – ontdekpad (een voltreffer) – vissen – gezelschapsspellen – bandraften (voor de durvers) – mooie herinneringen rijker!

 terspegelt1

Bosvilla Terspegelt

ontdektocht-terspegelt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als , . Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *