Ilse organiseert

Terwijl ik door de ramen naar buiten kijk (en me bedenk dat ik zaterdag echt de ramen eens moet lappen) probeer ik een blogpost uit mijn pen te toveren. Ik weet niet echt of ik een writers-block heb. Wat ik wel weet is dat ik de laatste weken niet meer aan mijn blog toekwam. Laat ons zeggen dat het leven me helemaal opslokt.

Mijn laatste wapenfeit? De talentenmarkt voor onze KVLV afdeling. Ik heb me weer goed geamuseerd met het gezellig inrichten van het bijhorende praatcafé. Zeg nu zelf, met zulke toffe tafelkleedjes zit alles er in één oogopslag een heel pak gezelliger uit. Het werd een drukke avond met veel bezoekers, verse muntthee en heerlijk cake en taart. Voor herhaling vatbaar.
Mijn agenda voor de komende weken is nog goed gevuld maar eigenlijk kijk ik nog het meest uit naar eind juni (grote vakantie voor de zonen) en nog wat meer naar eind juli (ook een beetje grote vakantie voor mezelf). Need it.

talentenmarkt

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *