Overdrive

En soms zijn er van die weken dat mijn agenda in overdrive gaat. De mijne lijkt al langer dan een maand in hoogste versnelling te staan en voorlopig zie ik er nog geen eind aan komen. De Paasvakantie was ontspannend maar ik heb amper iets kunnen lezen omdat ik de momenten dat we niet buiten waren, bezig was met het afwerken van een lange to-do lijst (en er zijn nog altijd een paar dingen die zelfs nog niet in progress geraakt zijn. Foei!)

Eén van de tijdvreters was het feest van mijn (suiker-)nonkel (en peter) die 80 kaarsjes mocht uitblazen: menu, eten en drank, tafelschikking en versiering,… De printer en mijn snijplank draaiden overuren. Zaterdag 2 mei was het eindelijk zover. Gelukkig was er heel wat volk om de zaal in orde te brengen en de tafels te dekken. Het resultaat mocht er zijn. Als extraatje kocht ik folieletterballonnen en helium om de zaal extra op te leuken.
Misschien moet ik in mijn volgend leven partyplanner worden?

feest Jef 80

Feest Jef 80

Ondertussen is alles al even terug opgeruimd en kunnen we nog genieten van de laatste ranonkels en de ballonnen die na 10 dagen nog altijd tegen het plafond plakken.
Mijn agenda is er niet beter op geworden. De avonden waarop ik gewoon thuis ben, zijn voorlopig nog in de minderheid. En op het werk heb ik ook het gevoel dat ik van hot naar her cros en beter een 6 dagen- (dan de vier van nu) werkweek zou hebben om rond te raken.

De kroost

Elke weekend staat er hier al wel iets op de kalender en dat zeker tot eind juni. Ook het hele lange weekend dat straks begint. Voor één keertje denk ik niet aan die agenda die uit zijn voegen barst, maar is het relaxen, rust en plezier! Yes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als , . Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Overdrive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *