Naar de film: Big Hero 6

We hadden weer geluk. Zaterdagvoormiddag mochten we naar de première van Big Hero 6 in Utopolis in Mechelen. Een beetje quality-time als verademing tijdens een paar weken van extreme drukte. Meer dan welkom!

Hier en daar konden we een BV spotten tussen de aanwezigen maar ach, ‘t zijn ook maar gewone mensen en net als ons kwamen zij ook gewoon voor de film.

Hiro is een superintelligent gastje dat samen met zijn oudere broer bij zijn tante in San Fransokyo woont. Toen Hiro 3 jaar was overleden zijn ouders. Hiro heeft hij zijn middelbare school in een super tempo afgewerkt en heeft nog geen zin in de universiteit. Hij amuseert zich met het bouwen van vecht-robots en is er erg goed in. Zijn broer studeert wel al aan de universiteit en houdt zich bezig met robotica in het “Nerdlab”. Het zit hen duidelijk in de genen. Een extreem ingrijpende gebeurtenis maakt dat Hiro zich ontfermt over Baymax, de “verzorg” robot die zijn broer ontwierp. En dan ontwikkelt het verhaal zich in een megavaart.

Wij hebben genoten en ondertussen vind ik zowel Hiro als Baymax extreem schattig. Ik ga me moeten inhouden als ik de Disney Infinity rayon passeer in de speelgoedwinkel.

Nu uitkijken naar dit pareltje in wording.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *