Skylanders Trap Team

Een poos geleden viel er een uitnodiging in mijn mailbox. Of we zin hadden om langs te komen naar een event ter ere van de lancering van het nieuwe Skylanders Trap Team. Omdat we dat weekend in betere oorden verkeerden, moest ik neen zeggen.

Even later kreeg ik opnieuw een mailtje, of de zonen niet geïnteresseerd waren dat nieuwe spel te testen. Ik moest het zelfs niet vragen. Ik wist wel wat het antwoord zou zijn. En zodus kreeg Arne een extra verjaardagscadeau.

Ik moet eerlijk bekennen, ik had meer affiniteit met de Disney Infinity figuurtjes. Vooral omdat ik zelf echt kan genieten van de films waarin die figuurtjes de hoofdrol spelen. De zonen speelden vooral met de Skylanders bij de neef of het buurmeisje en af toe werd er iets geleend of uitgewisseld. En met wat extra figuurtjes speelt het natuurlijk altijd veel leuker.

De Skylander figuurtjes hebben natuurlijk iets monsterachtigs over zich. Maar wie Food Fight ziet, moet toch ook altijd even lachen want een monster dat tomaten afschiet, dat kom je niet elke dag tegen.

Skylanders Trap Team

Het spel speelt plezant (zeker als het buurmeisje met haar collectie Skylanders af komt). Alles is in ‘t Nederlands, dus Nand kan ook makkelijk spelen zonder onze hulp. Wat me ook opvalt is dat de beelden op TV haarscherp gerenderd worden.
Om te spelen zet je een figuurtje op de baseplate die verbonden is met de WII U (kijk op de foto als je niet weet dat een baseplate is). In het spel kan je dan moet dat figuurtje spelen. Elke figuurtje heeft zijn eigen persoonlijkheid en sterktes en het komt er op aan goed na te denken over welke figuurtjes je wanneer gebruikt om te spelen.

De zonen tevreden, mama ook tevreden.

 De zonen mochten dankzij Buzzparadise Skylanders Trap Team testen.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Getest en getagd als . Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *