Zaterdag filmavond: Hoe tem je een draak 2

Het was hoog tijd dat we nog eens een filmavond planden. Sinds we de ‘geen elektronica’-regel invoerden, is dat een wereld van verschil. Eindelijk nog eens gezellig met z’n vijven lekker warm onder een dekentje (De verwarming lijkt niet naar behoren te werken -maar manlief blijft mijn opmerkingen voorlopig steevast negeren- de dekentjes zijn dan meer dan welgekomen).

Op het programma: Hoe tem je een draak 2.  We zagen de film eerder al in de bioscoop maar een herhaling in onze luie zetel zagen we meer dan zitten nu de film ook op DVD uit is. We konden nog even goed lachen met de grappen, misschien nog een beetje meer. Schattig dat die draken zijn, echt schattig!
De ‘Ocharme, die schapen‘ was er opnieuw bij.

Ik kijk nu al uit naar het vervolg op de avonturen van Hikkert en Bijtkwijt. Nog even geduld tot 2017.

Ook nieuwsgierig naar de avonturen van Hikkert, Bijtkwijt, Haaktand, Donderdrum en de andere draken van het eiland Berk? Ik mag één “Hoe tem je een draad 2” pakketje weggeven. Laat hieronder in een reactie achter wat jij zo schattig vindt aan deze draken en wie weet.

Met een beetje geluk heb jij een extra pakje voor onder de kerstboom. Zondag 15 december wordt deze give-away afgesloten.

Mats ging voor nummertje 1 (de allereerste reactie) bij de Lego give away: de Adventskalender viel bij Kruimels in de bus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

18 zegjes gedaan op Zaterdag filmavond: Hoe tem je een draak 2

  1. Pingback: Gewonnen! | jarmat