Effeweg naar de Eifel

Opnieuw – vrienden – Duitsland – mosselen met frietjes – zomerse zon – gezellige bende – tof interieur – Heimbach – avontuurlijke en steile beklimmingen (plus stijve beenspieren achteraf) – Ticket to Ride – downhillen met step  (en schrammen) – offline Minecraft – slaapgebrek (bij sommigen) – BBQ (don’t change a winning team) – mistige herfst – gekke bekken foto – zwemmer de zwem met kippenvel (en vlotjes zonder bandjes)  –  fantastisch gezelschap (de woorden van een ander) – de mannen van den techniek (in Jugendstil)treinrit – fakkeltocht (vandaag 10 jaar al) – veel te kort –  nieuwe plannen gesmeed (en het menu ligt ook bijna vast) – nu recupereren en vasten (weegschaal zegt +1 kg)

Eifeler Tor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als , . Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *