Duitsland & Oostenrijk, Dag 7: Bikepark en kletterpark

De berg afracen met een driewielige go-cart? Natuurlijk zijn we daarvoor te vinden. Goedkoop is het niet (wat is wel goedkoop in Oostenrijk?) maar in ieder geval leuk. Ik waag me samen met Nand aan een afdaling. Onderweg haalt hij mijn handen van het stuur: ‘Mama, je remt te veel!’. Met papa ging het duidelijk veel sneller.

Bikepark Brand

Vandaag is het eindelijk Kletterpark weer. Terwijl Nand een beekje vindt om te spelen (ik moest direct aan dit denken) en ik geniet van het zonnetje en een boek, doen Filip, Arne en Mats van klimmen in de bomen. Wie had dat ooit gedacht?

Kletterpark Brand

Weetje:
Het bikepark ligt net naast een Landal vakantiepark. De zonen zien het wel zitten om daar ook eens op vakantie te gaan. Tja, als de prijs van de bikepark afdalingen inbegrepen is in het verblijf, zou ik het nog overwegen.

Het gras is gewoon groen in Oostenrijk. Niks vergeeld en uitgedroogd, echt grasgroen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als , . Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *