Tram 4

Vanmorgen ben ik overgestapt op tram vier. Het is even wennen, het rijdt nog niet zo vlot en mentaal is het serieus aanpassen. De gedachte: “Vanaf nu gaat het alleen maar bergaf …” komt net iets te vaak in mijn hoofd opgefloept.

Vandaag wordt er weinig gefeest, maar gelukkig waren er vorige zaterdag toch een paar “bijna-40” festiviteiten die de overstap naar tram vier vandaag net iets draaglijker maken, natuurlijk samen met de momenteel massaal binnenstromende verjaardagswensen. Lang leve de sociale media!

bijna 40

Ik heb me nog eens kunnen uitleven als party-planner. Het was een leuke feestje (denk ik toch) waar zelfs ik -als organisator- van genoten heb. Bij deze ook dank aan al de vrienden die ook hielpen aan een ‘vlotte opkuis’. De schaarse sfeerbeelden vind je ook op Instagram.

bijna_40_sfeerIk heb al eens geopperd dat ik vanaf nu geen feestjes meer geef. De zonen kunnen daar blijkbaar iets minder mee lachen … vanaf nu dus echt alleen maar midzomerfeestjes (over verjaren en consoorten wordt niet meer gesproken).

De photobooth leverde mooie foto’s op. De foto hierboven is er ééntje van.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op Tram 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *