Hebbeding: Tea for One Forlife

Ik ben blijkbaar een fan van de Forlife producten. Ik kreeg onder de Kerstboom budget om mijn favoriete theepot te kopen.
Het is blijkbaar niet evident om mijn budget gespendeerd te krijgen en dat is serieus balen (bij deze een grote noodkreet aan trendy winkels of webshops in ons Belgenland: gelieve dit geweldige merk gewoon op te nemen in jullie assortiment theepotten! Het is gewoon nog nergens te vinden, zelfs niet in de theepotstore van Coolblue).

Bij mijn zoektocht naar mijn Kerstcadeau aan schappelijke verzendkosten, stootte ik op een nieuw theehebbeding: Tea for One van Forlife. Opnieuw in tal van gezellige kleurtjes en voor losse thee. Het wordt nog moeilijk kiezen.

Forlife tea for one

beeldmateriaal: Forlife

Update: Zoeken loont, heb mijn Kerstcadeau ondertussen hier kunnen bestellen! Joepi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding en getagd als , . Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Hebbeding: Tea for One Forlife

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *