Disney Infinity

De Sint was van plan om 6 december Disney Infinity in de schoen van de jongens des huize vierenveertig te leggen. Vraag en aanbod waren blijkbaar niet op elkaar afgestemd, waardoor de Sint alleen een WII U bracht.

Disney Infinity Base

Een geluk bij een ongeluk, want nog geen week later kreeg ik van Disney de vraag welke spelconsole we hadden zodat ze voor een extra cadeautje voor onder de boom konden zorgen. Dat extra cadeau was een machtig cadeau is hier de laatste maand een absolute hit.
De zonen hadden bij vriendjes al met Skylanders gespeeld, het concept van een baseplate waarop je je personages moet zetten, kenden ze dus al.
Ze waren er heel snel mee weg. Ook Nand en zijn vriendjes gaan er vlotjes door. Ik moet enkel ter redding schieten als Nand ergens vastloopt en Arne niet in de buurt is. Misschien moet ik binnenkort eens bijlessen nemen bij de oudste zoon om bij te blijven.

Het toffe is natuurlijk dat we -als Disney en Pixar fans- veel van die figuurtjes kennen omdat we film ook zagen. Kent u bijvoorbeeld de volledig naam van deze Cars2 auto? Wij wel.

francesco

Het is Francesco Bernoulli, in de juiste uitspraak natuurlijk want daar is Nand erg streng op.

Eigenlijk zijn die figuurtjes zo tof dat ik ze gewoon naast elkaar op de kast zou kunnen zetten (maar dat is buiten de zonen gerekend).

Disney Infinity

Het spel zelf kan je op twee manieren spelen. Er is de playset waar je allerhande avonturen beleeft in de herkenbare Disney-werelden. In de Toybox modus kan je zelf je eigen wereld bouwen met de figuren die ze in de playset al verzamelden. Je kan je zelf gecreëerde wereld ook online delen met anderen. Met power discs, kleine schijfjes die je onder je figuurtjes kan leggen, kan je figuren extra krachten of attributen geven.

Disney Infinity

Het plezante eraan is natuurlijk dat er regelmatig nieuwe figuurtjes gelanceerd worden en dan er daardoor altijd nieuwe dingen te ontdekken zijn. In april zouden Phineas en Ferb op de markt komen. Arne kijkt er al naar uit. Nand, als Cars freak, kreeg moeder overtuigd om in de Delhaize (ja, daar verkopen ze die ook al) de Crystal Bliksem met uitzonderlijke krachten te kopen zodat Fransceso niet alleen moet racen.

Wordt vervolgd!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Getest en getagd als . Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Disney Infinity

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *