Hebbeding: Stump theepot

Sinds we vorige zomer de Theefabriek bezochten zijn we helemaal into losse thee. Waar anderen ‘s avonds genieten van een frisse pint of een goed glas wijn, gaan wij voor een tasje thee. Onze teasub is dan wel hip en trendy, handig is hij net iets minder.

Deze theepot vond ik lang geleden al super, maar alleen voor theezakjes geschikt. En toen viel mijn oog op de Stump theepot van hetzelfde merk en te gebruiken voor losse thee, yes. Alleen … al die kleurtjes maken het kiezen zo moeilijk dat ik de theepot nog niet op mijn Kerst-verlanglijstje zette. Wat denken jullie? Wit, geel, oranje, rood, …?

Stump theepot

Beeldmateriaal: Forlife

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

6 zegjes gedaan op Hebbeding: Stump theepot

 1. Stephanie zegt:

  Ik zou voor de witte gaan! Supermooie theepotten 🙂
  Fijne zondag

 2. Mmmm, ik zou voor mint gaan.
  Die teasub vind ik ook erg mooi, maar handigheid gaat toch voor.

 3. Loopmaatje zegt:

  Wit is zeer mooi maar die groene past bij de stoelen 😉

 4. Evi zegt:

  Ik zou voor de gele gaan, lekker vrolijk!

 5. pe zegt:

  Ik ben ook zo’n theeleut en heb onlangs een nieuwe theepot gekocht die ik niet echt handig vind maar deze lijkt mij super en uiteraard ga ik voor wit!

 6. Ik zou ook voor wit gaan. Leuk! Wij zijn ook theedrinkers en manlief verjaart volgende week. Misschien moet ik dit voor hem kopen.