Hebbeding: Stump theepot

Sinds we vorige zomer de Theefabriek bezochten zijn we helemaal into losse thee. Waar anderen ‘s avonds genieten van een frisse pint of een goed glas wijn, gaan wij voor een tasje thee. Onze teasub is dan wel hip en trendy, handig is hij net iets minder.

Deze theepot vond ik lang geleden al super, maar alleen voor theezakjes geschikt. En toen viel mijn oog op de Stump theepot van hetzelfde merk en te gebruiken voor losse thee, yes. Alleen … al die kleurtjes maken het kiezen zo moeilijk dat ik de theepot nog niet op mijn Kerst-verlanglijstje zette. Wat denken jullie? Wit, geel, oranje, rood, …?

Stump theepot

Beeldmateriaal: Forlife

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

6 zegjes gedaan op Hebbeding: Stump theepot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *