Effeweg eyecandy part 4

Na deel 1, deel 2 en deel 3 nu ook deel 4 van mijn sporadische Effeweg Eyecandy reeks. Keer op keer locaties die ik de afgelopen maanden op het www zag passeren.
Wat denk je van deze pareltjes?

Duinhof VI -29 – Cadzand

Dit appartement in Cadzand is het stekje van Ineken. Ze blogt, maakt prachtige foto’s van 2 broers en ze heeft duidelijk smaak voor interieur en decoratie. Ter info, haar stekje (voor 4-6 personen) is ook te huur.

Duinhof VI 29 - Cadzand

 beeldmateriaal: Ineken

Casalpin – Brand – Oostenrijk

Ik was verkocht zodra ik deze foto’s zag en het paste perfect in onze plannen om volgende zomer dit Playmobil park te bezoeken en ons daarna voor het eerst tussen de Oostenrijkse bergen te begeven. Ik kijk er al naar uit!

Casalpin - Oostenrijk

beeldmateriaal: Casalpin

Bunker Woudrecht – Nederland

Een paar weken geleden lanceerde Delta Loyd een wedstrijd. Het is vooral de inzet van de wedstrijd die me fascineert. In één van de bunkers uit WO II wordt begin januari gestart met een verbouwing. De bunker wordt verbouwd tot vakantieverblijf. Gezien Mats zijn interesse in alles wat met WO I en WO II (Ten Oorlog was één van zijn favoriete TV programma’s), zou overnachten in een bunker (hopelijk voorzien van alle luxe) wel de max zijn. Trouwens, de wedstrijd loopt nog tot 23 december.

Bunker Woudrecht

beeldmateriaal: win een bunker

Dornie Lodges – Schotland

Gevonden tijdens één van mijn escapades op Homeaway, dit vakantiehuis in Schotland. Man, dat zicht alleen al. Iets voor 2015?

Dornie Lodges - Schotland

beeldmateriaal: HomeAway.co.uk

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als . Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op Effeweg eyecandy part 4

  1. Pingback: 8 x geraakt | Ineken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *