Hebbeding: Bloom! bloempot

Nog even en het is Kerst. De laatste examens in het vooruitzicht, de eerste pakjes gekocht, alleen de Kersboom ontbreekt nog. En de Kerstboom huize vierenveertig ligt nogal gevoelig. Terwijl mijn mede-huisgenoten steevast voor een groots exemplaar gaan, wil ik al jaren een boompje klein maar fijn. Tot op heden heb ik het onderspit moeten delven, maar op een dag hoop ik mijn zin te kunnen doordrijven.

Zou het niet de max zijn om zo’n schattig klein boompje in een witte lichtgevende pot van Bloom! in huis te hebben?

Bloom!

beeldmateriaal: Bloom!

PS. Heb jij onze actiepagina tegen de sluiting van onze uitleenposten al ge-“vind-ik-leuk”-d?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding en getagd als , . Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Hebbeding: Bloom! bloempot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *