Effeweg eyecandy

De zomer was nog geen zomer, eerder een extreem vroege herfst. We kunnen alleen maar hopen op een schitterende maand augustus en een paar mooie weken vakantie die ons nog te wachten staan. Er ligt nog een weekje weg in het verschiet, maar ondertussen mijmer ik ook al over toekomstige uitjes.
En dus zit ik in de zetel – onder een dekentje – en amuseer ik me met “effeweg” eyecandy. Lekker doorklikken op zoek naar vakantiehuisjes. Het oog wil ook wat, niet alleen de locatie moet goed zitten maar ook het verblijf. Mooi ingerichte vakantiehuizen … ik kick daar op.
De laatste dagen heb ik ervoor gezorgd dat de statistieken van Homeaway.nl danig piekten. Homeaway is zo’n website waar je vakantiehuizen van particulieren kan vinden, en soms zitten daar pareltjes tussen.
Mijn ‘ooit-te-bezoeken-vakantielocaties’ lijstje groeit alleen maar aan.

Ik deel met plezier mijn ontdekkingen:
Wat denken jullie van dit of dit vakantiehuis in Friesland, of deze luxe villa (de naam ‘vakantiehuisje’ is hier een understatement) of deze in Flevoland?
Met acht personen naar Amsterdam
? Of eens in een kerk slapen? Een vakantiehuis waarvan de mond open valt? Een appartementje bij het strand?
Een trendy appartement in Den Haag? Een vakantiehuis voor grote budgetten? En geweldig uitzicht vanuit de hoogte? De avonturier uithangen (echt eens te doen)? (Voor ons) bekende en erg goed gesmaakte huisjes? Huisjes met koeien?
Een architectuur om “u” tegen te zeggen?

HomeAway

beeldmateriaal: HomeAway

Het hoeft niet altijd dicht bij de deur. Nu de kinderen groter worden, beginnen we er stilaan aan te denken het volgend jaar iets verder van huis te gaan zoeken.
Dit huis in Zweden oogt super of dit huis in Denemarken of dit met zicht op het water, een idilische buitenkant?

HomeAway

beeldmateriaal: HomeAway

Misschien moeten ze bij HomeAway een paar extra zoekparameters toevoegen of een kwaliteitslabel in het leven roepen: Apart verblijf (kerk, tent of toren), uniek interieur, … Dat zou het zoeken voor mij althans een pak makkelijker maken.

Ik hoor vaak mensen zeggen dat het hels is een vakantieplek te zoeken. Ben ik echt de enige die met veel plezier rond surft naar vakantieplekjes?
Heb je zelf ook al een pracht-vakantiehuis gevonden? Laat het me zeker weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg. Bookmark de permalink.

6 zegjes gedaan op Effeweg eyecandy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *