Hebbeding: Deense stoelen

In Denemarken kan je design kopen in de supermarkt. Ik zag er een stel mooie stoelen die op bestelling gekocht kunnen worden. Aan de hand van kaartjes met aan de achterkant een streepjescode kan je het model en de kleur kiezen en waarschijnlijk ook bestellen aan de kassa.

Voor zover mijn kennis van de taal het toelaat, ga ik ervan uit dat het heruitgaven zijn van Deense designklassiekers van Børge Mogensen, Ejvind A. Johansson, Poul M. Volther en Jørgen Bækmark. Echt Deens design!

danish designbeeldmateriaal (bovenste foto): boligcious blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Hebbeding: Deense stoelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *