In de lucht met Planes!

Wat een rustige namiddag in het bos moest worden, werd uiteindelijk een namiddag quality time in de bioscoop met snoep, popcorn en ijspralines (de ijspralines natuurlijk voor ondergetekende).

Ik ben bestand tegen water, maar als het met bakken uit de lucht valt, verkies ik toch liever een paar uurtjes op het droge. We hebben een grote Cars-fan in huis, dus was het vanzelfsprekend dat we “Planes” moesten gaan bekijken.

Planes disney

“Planes” is nogal Cars-alike, alleen dat er natuurlijk vliegtuigjes in de hoofdrol zitten. Ik heb al betere dingen gezien van Pixar (blijkbaar is deze film niet geproduced door Pixar, maar door de DisneyToon Studios), maar dat neemt niet weg dat ik me wel wist te amuseren en de zonen danig enthousiast buiten gingen. Nand wist al te zeggen dat we die film moeten kopen om thuis ook te bekijken. Misschien een goed idee voor zijn kerst-verlanglijstje?

Het verhaal? Dusty Crophopper, een sproeivliegtuigje, droomt ervan aan een grote race rond de wereld mee te doen. Omdat hij hoogtevrees heeft, is dat niet zo evident voor hem. Maar soms moeten ook vliegtuigjes hun angsten overwinnen …

Dit is het eerste deel van een trilogie. Ik las ergens dat Dusty ook ambities heeft als brandweerman. Wordt vervolgd dus …

Wij kochten onze kaartjes braafjes aan de kassa, maar iemand van jullie kan dankzij Walt Disney België gewoon gratis Planes gaan bekijken. Laat hieronder een reactie achter ten laatste op 25/10 en misschien is het duoticket van jou.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

20 zegjes gedaan op In de lucht met Planes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *