Denemarken: dag 6 – Høve Strand

We doen het rustig aan vandaag. Dat mag ook wel eens. In de loop van de namiddag stappen we toch nog in de auto op zoek naar een strand. Eerst proberen we Høve Strand, maar bij gebrek aan echt strand (wit zand dus) rijden we nog een stukje verder. We vinden een plekje verderop. Bijna verlaten… Het is het koud om in het water te gaan. De zonen amuseren zich dan met het bouwen van een muur met de talrijke stenen die het strand rijk is.

Denemarken Strand
Op de terugweg passeren we Dragsholm Slot en massa’s maaidorsers. Wat kan vakantie toch leuk zijn!

We worden culinair verwend door Filip die vandaag lekkere zalm in papillot op de BBQ maakt. De zonen tonen een gezonde eetlust. En terwijl we in het donker nog wat broodjes met lookboter roosteren op de hete BBQ genieten we met ons gezinnetje van de avond en sluiten we ook deze dag in schoonheid af (melig, hé?).

Denemarken avond

Observaties van de dag:

  • Maaidorsers gezien tot en met vandaag: 81 stuks!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als , . Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Denemarken: dag 6 – Høve Strand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *