Ik wil een knuffel

Zo goed als de lijfspreuk van één van de zonen, maar ook de titel van een kinderboekje dat een paar weken geleden uit de bib mee naar huis kwam.

Ik wil een knuffel

Dit boekje wordt nog altijd gekoesterd, maar ik denk dat dit goed gescoord heeft bij de twee jongste zonen. Wie het leest zal merken dat de knuffels van mama meest speciaal zijn. “Ik wil een knuffel” is een boekje van David Melling met ultrahoog knuffelgehalte.

Achteraan het boek staan allerhande knuffels uitgebeeld. Plezier dat we daar al mee gehad hebben. We deden: de zijaanzijknuffel, welterustenknuffel, houmevastknuffel, billetjebilletjeknuffel, kettingknuffel en kommaarhalenknuffel. Nand waagde zich zelfs aan een onderstebovenknuffel. Dolle pret … voor knuffelberen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Gelezen. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Ik wil een knuffel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *