DUPLO Jake en de Nooitgedachtland piraten

Nu de zonen groot genoeg zijn om tijdens het weekend alleen naar beneden te gaan, kijk ik heel wat minder Ketnet en consoorten. Toen de vraag kwam of Nand zin had om de DUPLO Jake en Nooitgedachtland piratendoos te testen, wist ik zelfs niet wie Jake was. De zonen wisten duidelijk wel wie Jake was en Nand … die voelde zich absoluut nog niet te oud voor DUPLO en speelde met plezier voor testpiraat.

Hij testte erg grondig: keek naar de zee(aka bad-)waardigheid van de boot, probeerde het zwaard van Jake, en keek zelfs of piraten kunnen zwemmen. Kapitein Haak werd duidelijk als de slechte bestempeld. Het kanon (dat we ook kennen van zijn Cars DUPLO) was weer een grote hit.

De boot gaat nu met enige regelmaat mee in bad (voor moeder de manier om Nand naar de badkamer te lokken).
Nand stelde ook een groot probleem vast: Duplo mannetjes (zelfs vriendjes) kunnen elkaar geen handjes geven. Dat zou nu toch echt wel moeten kunnen, niet? Kijk maar:

Zullen we Jake binnen een paar weken ook zien?

Jake en de Nooitgedachtland Piraten is de populaire spin-off tv-reeks van de klassieke Peter Pan films. Jake en zijn piratenvrienden beleven leuke en opwindende avonturen waarin ze de niet-zo-lieve en niet-zo-slimme Kapitein Haak bewijzen dat samenwerking en vriendschap uiteindelijk altijd winnen.
Nand mocht DUPLO Jake en de Nooitgedachtland piraten testen. Hij deed dat met veel plezier. Hierboven het verslag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Getest en getagd als , . Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op DUPLO Jake en de Nooitgedachtland piraten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *