Vijf!

We vierden zijn eerste verjaardag, zijn tweede verjaardag, toen werd hij drie en een jaar later vier. Vandaag exact vijf jaar geleden werd hij onze jongste zoon. Wat vliegt de tijd!

De afgelopen week was daarom een week vol feestgedruis. Eerst was er een feestje voor de familie, daarna het allereerste feestje voor zijn klasgenootjes in onze tuin (en daar keek Nand al heel lang naar uit met de nodige pre-party-stress tot gevolg) en vandaag wordt hij in de klas gevierd en hij weet al hoe de juf hem vanavond moet schminken. Een mooie afsluiter van zijn feestweek. Hoewel, vanmorgen vroeg hij heel lief of hij een extra verjaardag kon krijgen.

Gisteren bekeken we babyfoto’s en -filmpjes van Nand. De kleur van zijn ogen veranderde van grijsblauw naar groenachtig bruin. We zagen wel één constante in zijn looks. Hij maakte er ondertussen zijn handelsmerk van. Zie jij wat we bedoelen?

Gelukkige verjaardag, lieve Nand!

Nand 5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op Vijf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *