Lipton T Fusions

Als doorwinterde theedrinker kon ik niet weigeren de Lipton T Fusions te proeven. Ice-Tea heeft al lang een plaatsje in onze ijskast veroverd (het is vooral manlief en de zonen die dat drinken, maar ik durf ook wel eens een slokje te nemen), T Fusions kende ik nog niet, ook al is het ondertussen net één jaar* op de markt.

Lipton T Fusions

Het drankje zelf? Dat bestaat in drie smaken: Groene thee honing, groene thee perzik en peer en groene thee framboos en granaatappel en vooral: het is niet-bruisend. Ideaal dus voor mensen als mezelf die omwille van gevoelige darmen best niet te veel koolzuurhoudende dranken binnen gieten. De flesjes zelf stralen iets vrouwelijks uit, maar ik vermoed dat mannen er net zo goed van kunnen drinken (uit een stoer glas dan?).

Ik proefde de versie met framboos en granaatappel. Het drankje heeft een zachte smaak en is ook niet extreem zoet (als je weinig gesuikerde dranken drinkt dan heb je bij cola soms het gevoel dat de suiker aan je tong blijft plakken). Morgen de andere smaken toch eens proberen.

En nu ga ik verder lezen (en strijken en opruimen en misschien ook nog in de tuin werken) …

* Ter ere van die verjaardag geeft Lipton elke dag 10 boeketjes bloemen weg tot en met zondag 9 juni. Je hebt nog een paar dagen om je kans te wagen!

Ik kreeg een paar flesjes T-Fusions als proevertje zodat ik er hier iets over kon schrijven.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Getest. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Lipton T Fusions

  1. Inge zegt:

    Ken ik helemaal niet, maar lijkt absoluut iets voor mij! *gaat op zoek*

  2. Sara zegt:

    Hier zijn er ook wel een paar kandidaten voor alles van ice tea. Zelf drink ik dat niet, maar de kids vragen dat altijd wanneer we ergens iets gaan drinken. Dat en sportdrank, wat ik nog chemischer vind smaken 😉

  3. HansDeZwans zegt:

    Ik ben ook een ice-tea drinker maar hier heb ik nog nooit van gehoord. Volgende keer even in de supermarkt naar zoeken.