Hebbeding: Teabag Teapot

Ons bezoekje aan het Design Museum gaf me ook inspiratie voor een nieuw hebbeding. Er was een kleine tentoonstelling over theepotten, en aangezien ik me de laatste tijd volgiet met kamillethee (dat zou kalmerend werken) moest ik die theepotten toch even gezien hebben. Eentje sprong eruit: de Teabag Teapot van Forlife. Een schattig theepotje met een speciaal gleufje om het koordje van het theezakje vast te maken. Als je theezakje lang genoeg geweekt heeft, trek je gewoon aan het koordje en het theezakje komt in de theepot op een klein plateautje te liggen. Ik zag het potje in aandoenlijk oranje, maar ook de andere kleurtjes zijn leuk. Bij Amazon te koop voor net geen 20 dollar.

Teabag teapot

beeldmateriaal: Forlife

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding en getagd als . Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Hebbeding: Teabag Teapot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *