Hebbeding: inspiratie gezocht

Vandaag geen hebbeding. Samen met de kinderen zit ik al twee dagen in vakantie-modus. We hebben plannen gemaakt, plannen uitgevoerd en ondertussen hangt er nog een gans lijstje met “vakantiegoesting”-plannen aan het magneetbord. Dit weekend werden er al twee “goestingskes” uitgevoerd, meer daarover later deze week.
En nu ben ik dus een beetje “hebbeding”-inspiratieloos en pak ik vandaag pauze. En dat mag!

pauze

beeldmateriaal: Lsltn.nl

Heb je zelf geweldig leuke, goeie, lieve, schattige, onweerstaanbare, fantastische hebbedingen in, op of onder de kast? Aarzel niet en stuur ze gewoon door via mail. Misschien vind ik het wel de moeite waard ze hier te laten verschijnen.

Ter info: Lsltn.nl heeft een nieuw boek uit: Loswerken. Denk dat ik het maar eens moet lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *