Hebbeding: Bill & Betty bricks spel

Ik ben wel een beetje fan van Smart Games. Spellen die vooral je logisch denken op de proef stellen en die alleen gespeeld worden.  Bij de kine oefent Mats bijvoorbeeld met Color Code en Nand speelt met plezier Camelot Jr. Geweldig hoe zijn ridder de prinses kust telkens hij haar bereikt.

Ondertussen is hun collectie uitgebreid en zag ik pas dat ze nu ook een spel hebben dat Bill & Betty Bricks noemt heet. Ik heb het zelf nog niet gespeeld, maar wil het best eens testen. Misschien een leuk spel voor zo’n dagen als vandaag en de regen bij bakken uit de lucht valt?

bill and betty bricks

beeldmateriaal: Smart Games

Sommige van de spellen zijn ondertussen ook digitaal te verkrijgen, handig voor onderweg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Hebbeding: Bill & Betty bricks spel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *