Met de benen bloot!

Vanaf morgen ga ik met mijn benen bloot, of in ieder geval mijn onderbenen toch. Voor mini-rokjes moet je op een ander zijn.
Een hele maand gerokt of gekleed, met uitzondering van mijn loopbroek: een hele uitdaging. Hoewel, ik draag al geregeld rokjes maar ik houd van mijn gemak (vooral ‘s morgens) en dan wordt er nogal makkelijk een broek of jeans aangeschoten.

Misschien dat ik hier de komende weken nog één en ander ga schrijven over mijn ‘blote benen’ maand.

En aan wie hebben we dit te danken? Nike heeft in haar eentje het “Blote benen” project uitgewerkt omdat ze zelf -altijd gebroekt- de uitdaging wil aangaan om een hele maand uitsluitend rokjes te dragen. En ik, ik doe gewoon mee. Jij ook?

Wil je meer weten over de ‘Blote benen’? Allen daarheen en word meteen ook lid van de Blote Benen Facebook groep!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Met de benen bloot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *