Hebbeding: Boek Relax Mama

Een hele tijd geleden zag ik het eerste beeldmateriaal opduiken van dit boekje, toen nog in de maak. Ik werd direct lid van de club van relaxte moeders. Geweldig mooie graphics, daar ben ik van overtuigd.

En omdat het vandaag moederdag is, krijgen al die relaxte en minder relaxte mama’s van mij een virtuele dikke duim (want jullie doen het allemaal super!). En ik geef mezelf een ook dikke duim en hoop vandaag een fijnere dag te hebben. Mats doet vandaag zijn communie en straks wordt er gefeest met 30 man. Een druk moederdagje (ik zou dit boekje dus echt wel kunnen gebruiken …).

Relax Mama is van Uitgeverij Snor, illustraties van Moniek Paus.

Relax mama

beeldmateriaal: Uitgeverij Snor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

8 zegjes gedaan op Hebbeding: Boek Relax Mama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *