En de outfit van mama

“En de outfit van de mama?” vroeg Nike.

Zoals gewoonlijk is mama de laatste om iets te vinden. En eigenlijk had ik net een rood kleedje in de kast, toen ik onderweg naar de kapper een nog mooier kleedje zag in de etalage van mijn lokale favoriete winkeltje. Dat moest ik toch eens gepast hebben, en zo gebeurde. Ik was direct verkocht, het kleedje ook. Nog even twijfelde ik tussen kleedje één en kleedje twee maar met wat goed advies was het snel beslist: kleedje twee it had to be!

De zwarte sandalen (misschien moet ik volgende keer een hogere hak) die ondertussen ook al gekocht waren, konden ook onder kleedje twee. Voor een passende vestje was het even zoeken, maar dat vond ik uiteindelijk in Duitsland. Lang leve de webshops.

outfit mama

En toen kwam ik bij het vraagstuk handtas. Mijn enige deftige zwarte handtas is ondertussen misschien 5 jaar oud. Ik wilde een nieuwe, en dankzij Pinterest kwam ik een paar mooie clutches (aka pochettes) tegen. Zo helemaal in de States of de UK iets bestellen, dat zag ik niet zitten. Ik ging dichter bij huis op zoek en kwam terecht bij Blue Celeste. Ik vroeg of Hilde het zag zitten iets op maat te maken. Ik wilde een mooi simpele avondtasje, liefst in zwart met een oranje kleuraccentje. Na wat heen en weer gemail, was dit het resultaat. Het oranje riempje kan vervangen worden door een lange riem of een riempje in een ander kleurtje (zodat ik volgend jaar alleen een nieuw riempje moet bestellen. Slim, hé?). Lees hier wat Hilde erover schreef. Zaterdag ging ik mijn bestelling ophalen. Hilde heeft een winkeltje in het oude stationsgebouw van Heverlee. Knap! Blue Celeste verkoopt niet alleen tassen van eigen makelij maar ook juweeltjes en accessoires van andere ontwerpsters.

Blue Celeste avondtas

Voor één keertje waren we een “multi-color” family, want zowel de echtgenoot als de twee andere zonen kwamen erg kleurrijk voor de dag.

multicolor

Kleren waar je je goed en mooi in voelt, dat geeft je ego echt wel een boost. Enne, die benen die ik van de foto’s afsneed, daar zal ik het binnenkort wel eens over hebben als ik meedoe aan juni rokjesmaand.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

13 zegjes gedaan op En de outfit van mama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *