Blessings

maaidorser

Maaidorser door Nand

Schoolvakantie en dus zelf een paar dagen vakantie genomen om bij de zonen te blijven. Etentje met een vriendin, bezoekje aan de bib en de tijdelijke tentoonstelling van Ilah. Tekenavond hier bij ons thuis (en me weer verbaasd hoe Nand met een paar simpele lijnen de essentie van een ding op papier kan zetten).
Zaterdag met de ganse bende naar Gent, op dezelfde plaats alleen een paar maand later dezelfde ex-collega tegengekomen, dat is toch straf; Nand die winkelen zelfs leuk vindt (en zijn nieuwe kleren op zondag al wilde aantrekken). Geluncht in de stad.
Een geweldige meet & greet met Kathleen in Leuven. Een complimentje op de bus gedaan (ik zou er nog wel een paar extra kunnen versturen). En de vaststelling dat ik dringend naar de kapper moet (maar dat is eerder iets voor de wijvenweek).

Wat maakte jullie blij de voorbije dagen?

Count your blessings is een initiatief van Anki. Meer deelnemers vind je bij haar op de website.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *