Hebbeding: waterflessen van Plint

Geen idee waar ik ze voor zou gebruiken, maar ik vind ze wel leuk: waterflessen van Plint met dopjes in verschillende kleurtjes. Op de flessen staat een dichtregel van K. Schippers:

Als je goed om je heen kijkt, zie je dat alles gekleurd is.

We zouden eens wat vaker om ons heen moeten kijken!

plint

beeldmateriaal: Plint

De dichtregel doet me denken aan een projectweek tijdens mijn studies lang geleden met John Chris Jones. Een project rond dromen, waarbij ik me afvroeg of ik effectief wel in kleur droomde omdat ik me dat nooit kon herinneren (nog steeds niet trouwens). Het resultaat was een schilderwerkje met veel kleur. De carrière in de schilderswereld die me werd aangeraden, daar heb ik toch nooit echt over nagedacht.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op Hebbeding: waterflessen van Plint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *